thaibox gala Wevelgem
Jimmy na zijn knokpartij
Thaiboxer Nicola & zijn broer Niels

Ultimate Contest te Wevelgem / K1 thaiboxgala in Wevelgem 08/12/2018

In Wevelgem, 2 fights op het programma voor Bronski Gym.

Nicola deed zijn eerste C kamp. Ging netjes aan de slag en domineerde de wedstrijd volledig tegen een tegenstaander van Team Domingos Wervicq.
Glory from the first attack like a lion it is.

Jimmy knokte zeer hard tegen een taaie tegenstaander die nooit verloor in zijn jeugdkampen.
Maar verloor de battle door TKO. Jimmy staat op een serieus positief kantelmoment. Volgende kamp zal bonk op zitten.

Binnenkort meer foto’s van de fotograaf.

We bereiden ons ten volle voor nieuw gevechten. Alsook zijn we Marjolien en Far aan het klaarstomen voor spektakel in de ring.

       

Categorieën

 

Laatste nieuws

 
Thai- en kickboks demostratie op de markt van Ieper
Tijdens de Tooghedagen in Ieper gaf Bronski Gym een demostratie van de Muay Thai sport op de markt van Ieper. Er waren veel nieuwsierige blikken van dichtbij en van op afstand. Super leuke namiddag met een Muay Thai marathon van 4u.
1

Thaiboksgala in Baasrode / Kicking Time Far bracht een mooie partij. Domineerde de 3 rondes en won op punten. Op naar de volgende. Team Bronski Gym Crocodilefighters
Thaiboksgala Bulldogs Antwerpen
Fight 1: Victory voor Far op Muay Thai Rules. Sterke en dominerende fight in muaythai. Overwinning 2 is binnen. Far domineerde de 3 rondes overduidelijk. Knap gewerkt. Fight 2: Victory voor Nicola op Muay Thai Rules en ook een rematch aangevraagd door tegenstander, 5de winning op rij in C. Zeer sterke wedstrijd en harde tegenstander.
Alweer winst thaiboks gala Lier
・・・ Prachtige en dominerende wedstrijd door Nicola Breyne op het #thaiboks gala in Lier / TitansGym. Nicola ging de 3 rondes perfect door en kon steeds technisch afwerken. Won hierdoor ook op punten. Tegenstander was eveneens een harder vechter. Proficiat @nicolabreyne, je trainers jimmy gremonprez & giorgi stemmler zijn weer trots. We werken verder naar
Crocodilefighters
1 big family ???